Stop af jævnstrømsopladning

Du kan til enhver tid stoppe opladningsprocessen.

Vigtigt

Stop opladningssessionen, før du forsøger at afbryde kablet fra bilens ladeport. Hvis du undlader dette, kan du beskadige kablet eller systemet.
Tryk på bilsymbolet på bundbjælken og gå til Settings.
Gå til Charging.
Tryk på End charging.
Ladekablets håndtag låses op. Dette kan tage et par sekunder.
Afbryd ladekablet fra bilen.
Sæt beskyttelsesdækslet på kabelstikket igen (hvis det forefindes).
Fastgør ladeportens beskyttelsesdæksel igen, og luk ladedækslet.

Tip

Du kan også standse opladningsprocessen via ladestationen eller ved at trykke på knappen End charging enten i velkomstvisningen eller startvisningen.