Standsning af AC-opladning

Du kan til enhver tid stoppe opladningsprocessen.

Vigtigt

Stop opladningssessionen, før du forsøger at afbryde kablet fra bilens ladeport. Hvis du undlader dette, kan du beskadige kablet eller systemet.

Tip

Når AC-opladning standses, oplåses ladekablet.

Kontrollér, at bilen er låst op.

Tryk på bilsymbolet på bundbjælken og gå til Settings.
Gå til Charging.
Tryk på End charging.
Bilen frigør ladekablet fra ladeporten.
Afbryd ladekablet fra bilen.
Sæt beskyttelsesdækslet på kabelstikket igen (hvis det forefindes).
Afhængigt af det anvendte kabel:
  • Afbryd ladekablet fra ladestanderen.
  • Fastgør ladekablet til standerens opbevaringsudtag igen.
Fastgør ladeportens beskyttelsesdæksel igen, og luk ladedækslet.

Tip

Du kan også standse opladningsprocessen ved at trykke på knappen End charging i enten velkomstvisningen, startvisningen eller i mobilappen.