Nulstilling af brugerdata

Du kan nulstille systemindstillingerne og brugerdata på displayet.

Du kan nulstille appindstillinger eller netværksindstillinger til deres standardværdier eller udføre en komplet nulstilling til fabriksindstillinger. Hvis du nulstiller bilen, sletter du alle bilens data, herunder profiler, konti og andre tilpassede indstillinger.

Note

Kan ejeren kan nulstille bilen.
Tryk på bilsymbolet på bundbjælken og gå til Settings.
Gå til SystemReset options.
Vælg, hvad du vil nulstille, og følg anvisningerne på displayet.

Efter nulstilling af bilen, vil setup-vejledningen automatisk gå i gang for at oprette en ny ejerprofil.