Deaktivering af Rear Cross Traffic Alert

Advarslerne om krydsende trafik bag bilen kan deaktiveres midlertidigt i indstillingerne.

Vigtigt

Når du deaktiverer Cross Traffic Alert bag bilen, deaktiverer du også bilens evne til at udføre bremseindgreb, hvis den registrerer et køretøj, som nærmer sig den bane, du bakker i.

Ændring af indstillinger for førerstøtte

Sørg for, at du forstår, hvordan det påvirker bilens virkemåde at ændre dens indstillinger. Det er især vigtigt, når det handler om funktioner, der påvirker det assistanceniveau, som bilen kan yde.

Tip

Du kan også deaktivere alarmer om krydsende trafik bag bilen i parkeringsvisningen ved at trykke på RCTA-symbolet.

RCTA-knap
Tryk på bilsymbolet på bundbjælken og gå til Settings.
Gå til DrivingSafety assistRear cross traffic alert.
Deaktiver advarsler om krydsende trafik bag bilen midlertidigt.

Note

Deaktivering af advarsler om krydsende trafik bag bilen er kun midlertidig for den aktuelle køretur. Næste gang du starter bilen, genaktiveres funktionen som standard.