Radio

Brug den forudinstallerede radioapp til at lytte til direkte radio i din bil.

Sammenkædning af DAB- og FM-stationer

DAB- og FM-sammenkædning gør bilen i stand til automatisk at vælge den stærkeste modtagelse mellem DAB- eller FM-kilder til sammenkædede stationer. Denne funktion er allerede slået til, når du modtager din bil, men du kan slå den fra i radioappens indstillinger.

Radiomeldinger

Når du hører radio, kan udsendelsen, du lytter til, blive afbrudt af meldinger. Meldingerne kan være alarmer, advarsler, nyheder eller trafikmeldinger, og ledsages af en notifikation på displayet. Du kan stoppe meldingen og fortsætte med at lytte til radioen, ved at afvise notifikationen på displayet.

Du kan vælge, hvilke radiomeldinger du vil høre, i radioindstillingerne. Tryk på symbolet for indstillinger øverst i radioappen, og slå derefter meldinger til eller fra. Alarmmeldinger er som standard slået til, men advarsler, nyheder og trafikmeldinger er slået fra.

Radiofavoritter

Du kan føje stationer til din radiofavoritliste for hurtigere adgang.

Tip

Du kan finde og downloade andre radioapps via App Store.