Tastatur

Displayets tastatur vises, når du kan skrive tekst eller tal. Du kan tilpasse mange af dets funktioner i indstillingerne.

Du bruge skærmtastaturet til at skrive tekst og numre. Eksempelvis når du søger efter en destination i navigationsappen eller indtaster adgangskoden til et Wi-Fi-netværk.

Tastaturets udseende kan ændre sig afhængigt af, hvilken type indtastningsfelt du skriver i.

Tastaturet understøtter visse alternative metoder til tekstindtastning. Disse omfatter:
  • Glidende indtastning
  • Tale til tekst
  • Håndskrift

Tip

Du kan downloade andre tastaturer ved at gå til App Store i appbiblioteket.