Lydindstillinger

Du kan ændre og tilpasse en række lydindstillinger i indstillingerne.

Lydindstillingsvisningen har to faner: lyd og lydstyrke.

Lydfane

LydfokusDu kan vælge mellem tre lydfokusindstillinger: alle, fører og bagest. Alle er standardindstillingen, hvor lyden ikke fokuseres i en bestemt retning. Den giver et neutralt lydfokus, hvor passagerer på for- og bagsæderne får samme lydoplevelse. Førerindstillingen fokuserer lyden mod føreren, mens indstillingen Bagest fokuserer lyden mod bagsæderne.
QuantumLogic surroundQuantumLogic surround giver dig en surroundsound-oplevelse. Du kan vælge, at QuantumLogic surround skal være lav, middel eller høj, eller slå den helt fra.
EqualizerDu kan åbne equaliserindstillingerne på lydfanen ved at trykke på Equalizer. Du kan ændre tonen for lyden i bilen ved hjælp af seks justeringsniveauer. Du kan også vælge mellem fire EQ-forudindstillinger: Dynamisk, Blød, Stemme og Tilpasset. Når Tilpasset er valgt, kan du nulstille værdierne for equalizer ved at trykke på Reset custom.

Lydstyrkefane

På denne fane kan du tilpasse lydstyrken for følgende:
  • Medier
  • Ringetone
  • Opkald
  • Stemmeassistent
  • Navigation
  • Notifikationer
  • Parkeringsassistance

Indstillingen for støjkompensering tilpasser automatisk lydstyrken i bilen i henhold til støjniveauet uden for bilen. Du kan vælge lave, middel og høje kompenseringsniveauer eller slå funktionen til og fra.

Du kan også slå lyde for berøring af displayet til og fra på denne fane.