Låsning og oplåsning

Bilen kan låses op og i manuelt eller automatisk, afhængigt af hvilke nøgler du anvender, og hvilken adfærd du har valgt i indstillingerne.

Du har adgang til en lang række sikkerheds- og adgangsfunktioner i indstillingerne. Du kan vælge at låse op og i manuelt eller automatisk, afhængigt af dine valg på displayet og den type nøgle, du anvender.

I de fleste tilfælde styrer førerdøren låsning og oplåsning ved hjælp af touchsensorer i dørhåndtaget.

Manuel låsning er påkrævet, når du bruger et nøglekort.

Oplåsning reagerer ikke

Hvis bilen har været slukket i længere tid, kan det tage nogle sekunder, før bilen låses op. Det skyldes, at bilen skal bruge tid til at starte sine systemer igen, til at genkende nøglen og til at give dig adgang.

Hvis bilens batterier bliver helt flade, reagerer den ikke på nogen nøgler.

Advarsel

Volvo anbefaler ikke, at personer eller kæledyr efterlades i en låst bil. Føreren har altid det fulde ansvar for velværet og sikkerheden for personer, som efterlades i bilen. Nogle regioner har love, som forbyder, at personer eller kæledyr efterlades i en låst bil.