Apple CarPlay

Aktivér Apple CarPlay for at bruge din iPhone trådløst via bilen

Apple CarPlay giver dig en anden måde at bruge iPhone på via bilens interface. Du kan bruge udvalgte besked-, navigations- og medieapps på din iPhone via displayets hovedområde og stemmestyring.

Vigtigt

Sørg for, at du overholder alle lokale love og bestemmelser om brug af mobiltelefon under kørslen.

Opret forbindelse til din iPhone, og start CarPlay

Forbind din iPhone til bilen via Bluetooth, og aktivér Apple CarPlay via din telefon eller ved at åbne CarPlay-appen i bilens appbibliotek.

Note

Wi-Fi og Apple CarPlay kan ikke være slået til samtidig. Hvis Wi-Fi er slået til, når du aktiverer CarPlay, deaktiverer bilen Wi-Fi for dig. For at slå Wi-Fi til igen, skal du afbryde forbindelsen mellem din iPhone og CarPlay og gå til Wi-Fi-indstillingerne.

CarPlay-visning

Du kan komme til CarPlay-visningen ved at trykke på CarPlay-widgeten på startvisningen eller ved at åbne CarPlay-appen i appbiblioteket. Når CarPlay-visningen er blevet aktiveret, udfylder den hele displayets hovedområde. Dog vil bundbjælken og statusbjælken stadig være synlig hele tiden, hvis du skulle få brug for at vende tilbage til bilens eget system.

Tip

Hvis du vil bruge Siri i stedet for bilens indbyggede digitale assistent, skal du trykke på og holde knappen for stemmestyring nede på rattet, mens CarPlay er aktiv.