Displayvisninger

Lær mere om nogle af de visninger, du kan se i displayets hovedområde.

De forskellige linjer giver statusinformation, viser genveje til apps eller elementer til hurtig betjening, og gør dig i stand til at navigere mellem displayets visninger. Via hovedvisningerne kan du bruge og få adgang til navigationsoplysninger, apps i bilen, klimaregulering, bilstatus og indstillinger. Der er også nogle specialiserede visninger til at administrere bestemte bilfunktioner.

Linjer på displayet

Statuslinjen vises øverst i hovedområdet på displayet under førerinformationsområdet. Den viser symboler relateret til bilens status og apps, samt klokkeslæt og omgivende temperatur. Du kan trykke på højre side af statuslinjen for at åbne nogle elementer til hurtig betjening af udvalgte systemindstillinger, samt for at åbne profilvælgeren og indstillingsvisningen.

Den nederste linje er din primære metode til at navigere mellem displayvisningerne. Ved at trykke på symbolerne kan du komme frem til andre visninger og funktioner samt åbne komfortvisningen og aktivere katastrofeblinket. Statuslinjen og den nederste linje er altid synlige, uanset hvilken visning du kigger på.

I visse visninger vises den kontekstafhængige linje over den nederste linje. Denne linje indeholder genveje til nyligt anvendte funktioner eller apps, som kun vises, når du kan anvende dem. Nogle gange erstattes disse genveje af elementer til hurtig betjening, som gør dig i stand til at styre igangværende telefonopkald og medier, når de tilknyttede visninger eller widgets ikke er synlige.

Hovedvisninger

Den følgende liste indeholder de hovedvisninger, du kan se og bruge på displayet.
VelkomstvisningVelkomstvisningen giver dig hurtigadgang til nogle af bilens funktioner og profilvælgeren, når du sætter dig ind i bilen. Den forsvinder, når du starter bilen.
StartvisningStartvisningen viser et stort navigationskort og fungerer således også som navigationsvisningen. Der er widgets med elementer til hurtig betjening af medier og telefon under kortet. Du kan skjule disse widgets ved at trykke på startsymbolet, og du kan få dem frem igen ved at trykke på symbolet igen. Du åbner startvisningen fra andre visninger ved at trykke på startsymbolet i den nederste linje.
AppbibliotekDu kan åbne apps i bilen og App Store i denne visning. For at åbne denne visning skal du trykke på symbolet for appbiblioteket i den nederste linje.
KlimavisningDu kan ændre en række forskellige klimaindstillinger i denne visning, såsom aktivering eller deaktivering af defrostere og tilpasning af indstillingerne af klimaanlægget. Klimavisningen åbnes ved at trykke på blæsersymbolet i den nederste linje.
Oversigt over bilenDenne visning giver dig adgang til elementer til hurtig betjening, bilstatus- og indstillingsvisningerne, samt brugerprofiler. De kombineres for at give dig et overblik over bilen. Du kan åbne oversigten over bilen ved at trykke på bilsymbolet i den nederste linje.
Visning med elementer til hurtig betjeningDenne visning giver dig nem og hurtig adgang til nogle af bilens funktioner, såsom udvendig belysning og justering af sidespejlene. Du kan åbne visningen med elementer til hurtig betjening ved at trykke på bilsymbolet i den nederste linje.
BilstatusvisningDenne visning viser dig vigtig information om status for din bil, eksempelvis fejl, der skal afhjælpes, og hvor alvorlige de er. Du kan også få adgang til brugermanualen samt se det samlede antal kilometer, der er kørt i bilen, og hvornår der skal udføres service. Bilstatusvisningen kan åbnes ved at trykke på bilsymbolet i den nederste linje.
IndstillingsvisningFra denne visning kan du åbne alle de forskellige faner for indstillinger og visninger til din bil. Du kan komme frem til indstillingsvisningen ved at trykke på bilsymbolet i den nederste linje.

Specialiserede visninger

De følgende visninger er relateret til specifikke funktioner i bilen.
KomfortvisningKomfortvisningen åbnes, når du trykker på temperaturen, som vises i bundbjælken. Denne visning giver dig hurtig adgang til nogle vigtige klima- og komfortindstillinger, såsom temperaturregulering.
LydstyrkevisningDu kan tilpasse lydstyrken for mange typer lyde i denne visning. For at åbne den skal du trykke på lydstyrkesymbolet i den nederste linje.
ParkeringsvisningParkeringsvisningen indeholder funktioner, som hjælper dig med at parkere. Når den vises, fylder den det meste af hovedområdet på displayet. Hvis parkeringsvisningen ikke vises automatisk, når du skal bruge den, kan du selv åbne den ved at trykke på kamerasymbolet i den kontekstafhængige linje over den nederste linje.

Note

Førerdistraktionsoverlejring

Nogle gange afhænger det, du kan se og gøre på displayets hovedområde, af, om bilen er i bevægelse eller ej. For at minimere førerdistraktion, mens bilen er i bevægelse, bliver visse visninger utilgængelige, eksempelvis visse indstillinger. Når det sker, viser displayet førerdistraktionsoverlejringen. Når bilen standser, forsvinder overlejringen, og du kan betjene visningen igen.