USB-porte

Du kan bruge din bils USB-porte til at oplade din telefon, tablet eller andre enheder.

Placering af USB-portene

USB-porte.
1
2
Placeringer af USB-porte.

Der er to USB-porte1 under displayet.

Der er også to USB-porte 1 bagerst i tunnelkonsollen.

Brug af USB-portene

Frakobl altid enheder fra portene, når de ikke er i brug.

Nogle enheder kan blive varme under opladning. Dette er normalt.

Bilen afbryder automatisk strømmen til USB-partene, når du forlader bilen. Hvis du forlader bilen ulåst, forbliver udtaget aktivt lidt længere tid, indtil det slukkes.

Tip

Hvis du vil blive ved med at bruge USB-portene, mens du holder parkeret, kan du læse om parkeringskomfort i denne vejledning. Når denne funktion er slået til, vil USB-portene fortsætte med at kunne give strøm, selv når bilen er låst.

Specifikationer for USB-portene

• Type C-port
  • Version 3.0
  • Normal opladning
    • Spændningsstyrke 5 V
    • Maks. strømstyrke 3,0 A
  • Hurtig opladning
    • Spændingsstyrke 9 V
    • Maks. strømstyrke 2,0 A