Brugerprofiler til bilen

For en mere personlig tilpasset oplevelse kan du oprette en brugerprofil til hver enkelt fører.

For at få adgang til alle bilens features skal du oprette en ejerprofil. Du kan derefter tilføje førerprofiler til flere brugere. Ved at have individuelle brugerprofiler kan hver fører gemme deres egne indstillinger og justeringer, som så automatisk indstilles, når deres profil er valgt.

ProfiltypeHvem bruger den?
EjerDen permanente brugerprofil for bilens ejer.
GæstEn gæstebrugerprofil, der kan bruges af midlertidige brugere af bilen.
MedførerOp til fire ekstra brugerprofiler for jævnlige brugere af bilen.

Ejeren ejer alle administrative privilegier, mens medførerne kun ejer visse privilegier. Gæsten kan foretage visse justeringer, men profilen nulstilles efter hver kørecyklus.

Du kan finde profilindstillingerne under indstillinger, hvor du kan foretage dig følgende:
  • Skifte profiler
  • Ændre profilnavn
  • Tilføje en konto til din profil
  • Forbinde en nøgle til din profil
  • Slå profillåsning til
  • Se og ændre dine indstillinger for databeskyttelse
  • Forbinde mobilappen til din bil.
  • Fjerne din profil

Note

Ejeren kan også administrere andre profiler fra deres egne profilindstillinger.