Telefon

Forbind din telefon til bilen via Bluetooth, så du kan bruge den, mens du kører. Når du er væk fra bilen, kan du også bruge din telefon til at læse vejledningen eller bruge nogle bilfunktioner eksternt via mobilappen til bilen.

Forbind din telefon til din bil

Når du forbinder din telefon til bilen via Bluetooth, kan du bruge telefonen via bilens grænseflade. Du kan også streame medier direkte fra din telefon til bilen.

Du kan bruge stemmestyring eller displayet til at søge efter dine kontakter, foretage og besvare telefonopkald og svare på tekstbeskeder uden at røre din telefon.

Andre anvendelser af din telefon

Du kan også bruge din telefon sammen med din bil, når du ikke sidder i bilen. Download mobilappen for at fjernbetjene visse funktioner i bilen eller læse brugermanualen, når du ikke sidder i bilen.