Bilapps

Alle bilens apps kan findes i appbiblioteket.

Du kan åbne appbiblioteket ved at trykke på dets symbol i den nederste linje.

Symbol for appbibliotek
Symbol for appbibliotek

Appsene i biblioteket vises i kronologisk rækkefølge startende med den app, der blev installeret først, og sluttende med den senest installerede app.

Nogle apps er forudinstalleret, såsom Bluetooth-medier, Google Maps og Google Assistant. Du kan søge efter og downloade nye apps via Google Play, som kan åbnes fra appbiblioteket.