Volvo EX30-app

Med Volvo EX30-appen kan du styre visse funktioner og interagere med bilen via din telefon.

Volvo EX30-appen fås til iPhone- og Android-telefoner. Du kan downloade den gratis fra din telefons appbutik. Appen bliver opdateret jævnligt, så sørg for, at du har den nyeste version på din telefon.

Note

Volvo EX30-appen og din bil skal være forbundet til internettet, for at alle tjenester kan fungere korrekt.
Her er et par af de ting, du kan gøre i Volvo EX30-appen:
  • Låse og oplåse døre.
  • Administrere opladning.
  • Styre klimafunktioner, når du holder parkeret.
  • Kontrollere bilens status, for eksempel dens batteriniveau og låsestatus.
  • Få vist dine kontooplysninger.
  • Se i brugermanualen.
  • Finde kundetjenester som eksempelvis hjælp og support.