Tilpasning og indstillinger

Du kan tilpasse mange af din bils funktioner og adfærd ved at få adgang til indstillingerne.

Sådan finder du indstillingerne

Indstillinger og justeringer er tilgængelige på følgende steder:
  • Indstillingsfanen i displayet indholder de fleste af din bils indstillinger og justeringer. Du åbner den ved at trykke på bilsymbolet på bundbjælken og gå til Settings. Der er flere kategorier, du kan udforske under fanen.
  • Nogle visninger og apps i bilen har deres egne indstillingsafsnit. Åbn appen eller visningen, og kig dig omkring for at finde de tilgængelige tilpasningsindstillinger.
  • Mobilappen til bilen har indstillinger, der er relateret til eksterne og forbundne funktioner.

Indstillingstyper

Din bils indstillinger anvendes forskelligt, afhængigt af typen. De fleste indstillinger er specifikke for en brugerprofil, men nogle gælder for alle brugere af bilen. Nogle få indstillinger kan kun justeres, når ejerprofilen, som har administratorrettigheder, er i brug.

Tip

Tilpasset oplevelse

Opsæt brugerprofiler for alle førere, så de får en tilpasset oplevelse. Der er mange profilspecifikke indstillinger, der anvendes automatisk, når du vælger din profil.

Nogle indstillinger anvendes uendeligt fra det øjeblik, du ændrer dem, mens andre kun kan anvendes midlertidigt, for eksempel indtil den aktuelle køretur er slut.