Justering af interiørlyset

Du kan justere kabinelysene under afsnittet for lys og displays i indstillinger.
Tryk på bilsymbolet på bundbjælken og gå til Settings.
Gå til ControlsLights and displaysInterior lights.

Valg af lysfarve

Gå til Ambience neutral color.
Vælg, hvilken farve det neutrale lys skal have. Vælg mellem hvidt lys eller et lys, som matcher din bils interiør.

Tip

Lysstyrken for både det neutrale lys og stemningslysets temaer kan tilpasses i stemningsindstillingerne. Du kan læse mere om stemningslyset i et separat afsnit af denne vejledning.

Tilpasning af knappernes lysstyrke

Gå til Button brightness.
Tilpas baggrundsbelysningen for bilens fysiske knapper.

Tip

Indstigningsbelysning

Hvis funktionen for indstigningsbelysning er aktiveret, tænder de indvendige lys midlertidigt, når du sætter dig ind i bilen. Det ekstra lys kan være praktisk, når du sætter dig ind, når det er mørkt udenfor. Du kan slå denne feature til og fra i afsnittet for lys og displays i indstillinger.

Tænding af alle læselamper

Du kan tænder for alle læselamperne på samme tid under afsnittet for lys og displays i indstillinger.