Tilpasning af målhastigheden for Pilot Assist

Pilot Assist kan hjælpe dig med at holde en indstillet målhastighed. Du kan tilpasse målhastigheden med ratknapperne.

Når du kører med aktiv Pilot Assist, kan du vælge en målhastighed. Så administrerer bilen acceleration og opbremsning for at opfylde målet, mens den også tilpasser sig trafiksituationen.

Du kan tilpasse din indstillede målhastighed ved at trykke på justeringsknapperne for indstillet hastighed i betjeningsområdet på rattets venstre side.

Tilpasningshandlinger:
Tryk én gangTilpasser målhastigheden med 5 km/t eller 5 mph1.
Tryk og holdTilpas din indstillede målhastighed kontinuerligt med 1 km/t eller 1 mph ved at trykke på knappen og holde den inde.
Tilpas den indstillede hastighedsværdi med knapperne og på rattet.

Din nye indstillede målhastighed vises ved siden af speedometeret.

Målhastighed for Pilot Assist og speedometer
  1. 1 Målhastigheden følger som standard hastighedsintervaller, som kan deles med fem, såsom 25, 30 og 35 og så videre..