Aktivering af parkeringsbremsen

Aktivér parkeringsbremsen ved at trykke på knappen mærket P på højre ratarm.

Din bil aktiverer automatisk parkeringsbremsen i forskellige situationer. Du kan også aktivere parkeringsbremsen manuelt.

Når bilen holder stille, skal du trykke på knappen mærket P på højre ratarm.

Knap til parkeringsbremse

Bilen skifter til en parkeret tilstand, som omfatter aktivering af parkeringsbremsen. Den nye tilstand vises i førerinformationsområdet.

Advarselssymbol for parkeringsbremse

Parkeringsbremsen udløses automatisk, når du vælger et køregear.