Forbindelse af din telefon til bilen

Forbind din telefon til bilen via Bluetooth for at bruge din telefon gennem bilens grænseflade.

Bluetooth skal være aktiveret både i bilen og på din telefon, for at de kan parres. Du kan slå Bluetooth til i indstillingerne. Sørg for, at din telefon er indstillet som synlig, så bilen kan finde den under parringen.

Tryk på bilsymbolet på bundbjælken og gå til Settings.
Gå til ConnectivityBluetooth.
Vælg Add for at begynde parringen.
Vælg den enhed, du vil parre bilen med, fra listen over tilgængelige enheder.
Kontrollér, at bekræftelseskoden i displayet stemmer overens med den, der vises på din telefon.
Vælg din foretrukne tjeneste og tryk på Save.
Giv bilen tilladelse til at tilgå din telefon i Bluetooth-indstillingerne på din telefon og via displayet.1
Din telefon er nu forbundet med bilen. Den forbindes automatisk næste gang, så længe Bluetooth er aktiveret på din telefon.

Note

Du kan have flere telefoner parret med bilen, men kun én kan være forbundet med bilen ad gangen. For at ændre den aktive telefon skal du vælge den fra listen over parrede enheder eller tilføje en ny enhed.
  1. 1 Du kan stadig forbinde din telefon til bilen, hvis du ikke giver bilen adgang til dine kontakter, men funktionaliteten vil være reduceret.