Udskiftning af forrudeviskerblade

Forrudeviskerbladenes levetid påvirkes af vand, snavs og andet materiale, som de visker af din forrude. Viskerbladene skal skiftes, når de viser tegn på slitage.
Aktivér viskerservicepositionen via indstillingerne i displayet.

Klap viskerne op og væk fra forruden.

Tryk på knappen på viskerarmen,og træk bladet lige ud, så det er parallelt med viskerarmen.

Sørg for, at bladet i førersiden er længere end bladet i passagersiden. Skyd det nye viskerblad på viskerarmen, indtil du hører det klikke på plads.

Kontrollér, at viskerbladet sidder forsvarligt fast.
Fold viskerarmene ned mod forruden igen.
Deaktiver viskerservicepositionen.