Brug af den trådløse oplader

Brug den trådløse oplader til at oplade en Qi-kompatibel enhed som eksempelvis en telefon.
Den trådløse oplader
Den trådløse oplader under displayet

Din enhed skal være kompatibel med den trådløse Qi-opladningsstandard, for at du kan bruge den trådløse oplader. Du skal også sikre dig, at trådløs opladning er aktiveret på den enhed1, du vil oplade.

Advarsel

Trådløs opladning kan påvirke en pacemakers eller andre indopererede medicinske enheders funktion. Hvis du har en, skal du rådføre dig med din læge, før du anvender det trådløse ladesystem.

Vigtigt

Signalforstyrrelser

Bilen bruger elektromagnetiske felter, Bluetooth og NFC2. Disse signaler kan forårsage forstyrrelser i andre enheder på visse afstande. Sørg for at kende disse mulige forstyrrelser. Du kan læse mere om forskellige specifikationer i de separate afsnit i denne vejledning.

NFC-kort og opladning

Undgå at opbevare kort eller nøgler med NFC i nærheden af den trådløse oplader, når opladningsfunktionen bruges, da det kan beskadige dem.

Anbring enheden midt på opladeren, og sørg for, at der ikke er andre genstande i vejen.
Enheden begynder at lade.

Advarsel

Efterlad aldrig din telefon på den trådløse oplader, når du forlader bilen.

Note

• Du kan opleve afvigende resultater ved opladning af forskellige enheder. Eksempelvis den tid, der går, før opladningen starter, og hvor hurtigt en enhed bliver ladet fuldt op.
  • Din enhed kan blive varm, mens den lader. Det er normalt og ikke noget at bekymre sig om. Hvis enhedens batteritemperatur bliver for høj, deaktiveres opladning.

Hvis enheden ikke lader

Der er nogle trin, du kan forsøge dig med, hvis din enhed ikke lader:

• Sørg for, at der ikke ligger andre genstande på opladeren end den enhed, du vil lade op.
  • Løft enheden, og læg den tilbage midt på opladeren.
  • Fjern eventuelle covers fra enheden.
  1. 1 Mange Qi-kompatible enheder er altid aktiveret
  2. 2 Nærfeltskommunikation