Parkering ved hjælp af Park Pilot Assist

Du kan aktivere Park Pilot Assist i parkeringsvisningen. Den kan udføre både parallel og vinkelret parkering.

Parkeringsvisningen åbnes ofte automatisk, når du sænker hastigheden for at parkere, men du er undertiden nødt til at åben den manuelt. Find appen Camera på kontekstbjælken eller i appbiblioteket .

Ikon for kamera-app

Vigtigt

Før du bruger Park Pilot Assist

Tag dig tid til at læse alt om Park Pilot Assist i denne vejledning, før du bruger funktionen første gang. Det er vigtigt at forstå funktionens evner og begrænsninger af hensyn til sikker brug.

Vurder situationen

Du skal sikre dig, at trafiksituationen og forholdene egner sig til aktivering.

Tryk på knappen Park Pilot Assist i parkeringsvisningen.

Ikon for Park Pilot Assist

Bilen begynder at søge efter ledige parkeringspladser.

Parkeringsvisning, når der søges efter parkeringspladser
Kør langsomt for hele tiden at søge efter ledige pladser.

Når bilen identificerer en ledig parkeringsplads, fremhæves den på displayet. Bilen kan identificere flere pladser samtidigt.

Identificerede parkeringspladser i parkeringsvisning

Vælg en af de fremhævede pladser for at parkere der.

Valg af parkeringsplads

Bilen begynder at parkere. Følg instruktionerne på displayet.

Ved parkering

Advarsel

Så længe Park Pilot Assist er aktiv

Vær opmærksom på dine omgivelser, og overtag kontrollen med bilen, hvis det bliver nødvendigt.

Bilen bekræfter, når den har fuldført manøvren.