Skifter ejerskab af bilen

Føreren af bilen skal være registreret hos Volvo for at bruge alle tilgængelige funktioner og tjenester. Derfor skal den nuværende ejer fjernes i forbindelse med ejerskifte, for at give den nye ejer adgang.

Den nuværende ejer skal fjerne forbindelsen mellem mobilappen og bilen. Den nye ejer skal derefter oprette forbindelse mellem deres mobilapp og bilen, før den tages i brug,

Note

Nulstil bilen

Når den nuværende ejer har afsluttet sit ejerskab, vil bilen automatisk nulstilles til sine fabriksindstillinger. Det betyder at profiler, brugerdata og andre individuelle indstillinger fjernes.