Tilføjelse og fjernelse af tastatursprog

Du kan tilføje og fjerne tastatursprog i indstillingerne.

Du kan føje sprog til displayets skærmtastatur, hvis du vil skrive på et sprog, som ikke allerede er tilgængeligt. Du kan også fjerne sprog fra tastaturet, hvis du ikke længere har brug for dem.

Tryk på bilsymbolet på bundbjælken og gå til Settings.
Gå til SystemLanguage and inputKeyboard.
Vælg det tastatur, du vil foretage ændringer af.
Vælg Languages.

Tilføjelse af et sprog

Tryk på tilføjelsessymbolet over de aktuelt tilgængelige sprog, og søg efter det ønskede sprog.
Vælg det sprog, du vil tilføje, og tryk derefter på downloadsymbolet .
Sproget føjes til listen over sprog, som kan anvendes på dit tastatur.

Fjernelse af et sprog

Tryk på redigeringssymbolet ovenover listen over aktuelt tilgængelige sprog.
Vælg det sprog, du vil fjerne, fra listen over tilgængelige sprog, og tryk derefter på papirkurvsymbolet .
Sproget fjernes fra listen over sprog, som kan anvendes på dit tastatur.