Statussymboler på displayet

Statussymboler vises i statuslinjen øverst i hovedområdet på displayet. Symbolerne giver dig vigtig information om din bils systemstatus.

Symboltyper

Visse statussymboler, såsom uret og temperaturen, er altid synlige i statuslinjen. Andre er kun synlige, når en bestemt funktion er aktiv, eksempelvis trådløs opladning, eller sågar deaktiveret.

 Note

Sørg for at slå statussymboler, du ikke er bekendt med, op. De vises muligvis ikke med ekstra information eller notifikationer.
Dette er en liste over nogle af de statussymboler, som kan blive vist i statuslinjen. Listen er ikke udtømmende, og der kan også blive vist statussymboler fra tredjeparts-apps i statuslinjen.
UrUret viser det aktuelle klokkeslæt. Du kan vælge at få vist tiden i 12- eller 24-timers format.
UdetemperaturDette er den aktuelle omgivende temperatur uden for bilen. Du kan vælge at få vist temperaturen i grader celsius eller fahrenheit i bilens systemindstillinger.
Udetemperatur med et snefnugDette er den aktuelle omgivende temperatur uden for bilen. Snefnugget vises, når udetemperaturen er lav.
Mikrofon lytterBilens mikrofon er aktiv og optager.
Mikrofon lytter ikkeBilens mikrofon optager ikke.
Ny notifikationDer er en ny notifikation i notifikationscentret.
Trådløs opladning aktivEn enhed oplades på den trådløse oplader.
Bluetooth forbundetBluetooth er aktiveret, og der er forbundet en enhed til bilen.
PlaceringDin placering deles.
Wi-Fi-signalWi-Fi er slået til og aktivt. Antallet af søjler angiver signalstyrken. Hvis der ikke vises nogen søjler, angiver det, at en Wi-Fi-forbindelse er aktiv, men at der ikke er noget signal.
Signal for mobilt internetMobilt internet er aktivt og anvendes af bilen. Antallet af søjler angiver signalstyrken.
5G-internetEn 5G-internetforbindelse er aktiv.