Regulere temperaturen

Temperaturen kan indstilles separat for venstre og højre side, og separat for for- og bagsæde.

Regulere temperatur for forsæde

P5-1507–Climate–Buttons temperature
Temperaturknapper på klimalinjen.
Tryk på venstre henholdsvis højre sides temperaturknap på klimalinjen på midterdisplayet for at åbne knapperne.
P5-1507–Climate–Temperature regulation
Temperaturknapper.

Reguler temperaturen ved enten at:

• trække knappen til den ønskede temperatur, eller
  • trykke på +/ for at hæve/sænke temperaturen gradvist.
Temperaturen ændres, og knappen viser den indstillede temperatur.

Synkronisere temperaturen

P5-1507–Climate–Buttons temperature synchronisation
Synkroniseringsknap på førersidens temperaturknapper.
Tryk på førersidens temperaturknap på klimalinjen på midterdisplayet for at åbne knapperne.
Tryk på Synkronisér temperatur .
Temperaturen for alle zoner i bilen synkroniseres med førersidens indstillede temperatur, og synkroniseringssymbolet vises ved temperaturknappen.

Synkroniseringen ophører med et yderligere tryk på Synkronisér temperatur eller ved at ændre passagersidens eller bagsædets temperaturindstillinger.

Regulere temperatur for bagsæde

Fra forsædet

P5-1507–Climate–Buttons temperature rear
Temperaturknapper på fanen Klima bagi i klimavisningen.
Åbn klimavisningen på midterdisplayet, og vælg fanen Klima bagi.
Tryk på venstre henholdsvis højre sides temperaturknap for at åbne knapperne.
P5-1507–Climate–Temperature regulation rear
Temperaturknapper.

Reguler temperaturen ved at:

• trække knappen til den ønskede temperatur
  • trykke på +/ for at hæve/sænke temperaturen gradvist.
Temperaturen ændres, og knappen viser den indstillede temperatur.

Fra bagsædet

P5-1507–Climate–Rear climate controls temperature
Temperaturknapper på klimapanelet bag på midterkonsollen.
Tryk på venstre henholdsvis højre sides < /> -knapper på midterkonsollens klimapanel for at sænke/hæve temperaturen gradvist.
Temperaturen ændres, og skærmen på klimapanelet viser den indstillede temperatur.

Note

Det er ikke muligt at fremskynde opvarmning/afkøling ved at vælge højere/lavere temperatur end den faktisk ønskede.