Håndtere hastighed for den adaptive fartpilot*

Den adaptive fartpilot (Adaptive Cruise Control – ACC) kan indstilles til forskellige hastigheder.
P5-1546-ACC hastighet
Funktioners knapper og symboler.
Den gemte hastighed ændres med korte eller lange tryk på ratknap P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp + (1) eller - (3):
  • For at justere +/– 5 km/h (+/– 5 mph): Brug korte tryk – hvert tryk giver +/– 5 km/h (+/– 5 mph).
  • For at justere +/– 1 km/h (+/– 1 mph): Hold knappen trykket ind, og slip, når førerdisplayets markering (4) er ved den ønskede hastighed.
Det seneste foretagne tryk gemmes i hukommelsen.

Hvis hastigheden øges med speederen inden tryk på ratknap P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp +, er det bilens aktuelle hastighed ved trykket på knappen, der gemmes, hvis føreren holder foden på speederen, når han trykker på knappen.

En midlertidig acceleration med speederen, f.eks. ved overhaling, påvirker ikke indstillingen - bilen vender tilbage til den sidst gemte hastighed, når speederen slippes.

Bemærk, at den mindste programmerbare hastighed for den Adaptive fartpilot er 30 km/h (20 mph) – selv om den er i stand til at følge et andet køretøj ned til stillestående, kan en lavere hastighed end 30 km/h (20 mph) ikke vælges/gemmes.

Eftermonteret ACC

Funktionen adaptiv fartpilot kan eftermonteres på biler leveret med standard fartpilot. En eftermonteret ACC adskiller sig fra en fabriksmonteret version på følgende punkter:

• Når det forankørende køretøjs hastighed kommer under 30 km/h (20 mph) sættes ACC i standby. Føreren skal derefter gribe og selv holde en passende afstand til forankørende køretøjer.
  • Den laveste hastighed for at aktivere ACC er 30 km/h (20 mph).