Stille inn hastighetsbegrensningen for Care Key

Hastighetsbegrensningen for Care Key angis i midtdisplayet

Hastighetsbegrensningen for Care Key angis i innstillingene for brukerprofilen som er administrator. Når innstillingen er angitt, aktiveres hastighetsbegrensningen når bilen brukes med en Care Key.

Du kan velge en hastighetsbegrensning i intervallet 50-150 km/t (30-95 mph), med et trinnintervall på 10 km/t (5 mph).

Bilen må låses opp med en nøkkel uten begrensning for at det skal være mulig å deaktivere funksjonen. Brukeren som er administrator kan deaktivere hastighetsbegrensningen for Care Key via innstillinger i midtdisplayet. Deretter kan Care Key brukes som en vanlig nøkkel.