Fjerne hodestøtter i baksetet

Hvis du trenger mer plass til å felle ned baksetene, kan du fjerne setenes hodestøtter.

Man bruker to knapper for å fjerne hodestøttene. Den første knappen er plassert på foten til høyre hodestøttestang. Dette er den samme knappen som du bruker til å justere hodestøttens høyde. Den andre knappen er mindre og er plassert på foten til venstre stang. Knappen er integrert i en større knapp.

Knapper ved foten av stengene.
Knapper som brukes til å fjerne hodestøtte.
Trykk inn og hold knappene ved foten av stengene.
Beveg hodestøtten oppover til den løsner fra setet.

Advarsel

Kjør aldri med en passasjer sittende i et sete uten festet og korrekt justert hodestøtte. Dette kan føre til død eller alvorlig personskade.

Hodestøtter som er fjernet, må oppbevares på korrekt måte mens baksetene er felt ned. Hodestøttene må festes når du hever setene igjen.