Koble sammen DAB- og FM-stasjoner

Slå sammenkobling av DAB- og FM-stasjoner på eller av i radioappens innstillinger.

Når en FM-stasjon har en tilsvarende DAB-stasjon, og omvendt, kan de ofte kobles sammen i radioappen. Når de to radiokildene er koblet sammen, kan bilen automatisk veksle mellom DAB- og FM-stasjonene for å gjengi kilden med best mulig signal.

Trykk på app-biblioteksymbolet i bunnlinjen, og åpne radioappen.
Trykk på symbolet for innstillinger for å gå til innstillinger for radio.
Slå sammenkobling av DAB og FM på eller av.

Når funksjonen er slått på, viser radioappen én fane for radiostasjoner. Alle sammenkoblede stasjoner i listen har sammenkoblingssymbolet under navnet.

Når funksjonen er slått av, vises separate faner for DAB- og FM-stasjoner. Det vises ikke sammenkoblingssymboler under stasjonsnavnene.

Nb!

Det kan være umulig å koble sammen visse tilsvarende DAB- og FM-stasjoner. I så tilfelle vil de vises som separate stasjoner.