Stoppe lading med likestrøm

Du kan stoppe ladeprosessen når som helst.

Viktig

Stopp ladingen før du forsøker å trekke ladekontakten ut av bilens ladeport. Hvis ikke kan kabelen eller systemet bli skadet.
Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til Charging.
Trykk på End charging.
Ladekabelens håndtak vil da bli låst opp. Dette kan ta noen sekunder.
Trekk ladekabelen ut av bilen.
Hvis kabelkontakten har beskyttelseslokk, må det settes på igjen.
Sett på ladeportens beskyttelseslokk og lukk ladeluken.

Tips

Du kan også stoppe ladeprosessen fra ladestasjonen eller ved å trykke på knappen End charging enten i velkomstvisningen eller startvisningen.