Bytte mellom sammenkoblede telefoner

Du kan bytte hvilken Bluetooth-sammenkoblet telefon bilen er koblet til i innstillingene.

Bilen kan kobles til og huske forskjellige telefoner, men den kan bare ha aktiv tilkobling til én telefon om gangen.

Hvis du vil bytte Bluetooth-tilkoblingen til en ny enhet, må den først sammenkobles (pares) med bilen. Dette kan gjøres i innstillingene.

Før du prøver å bytte til en annen sammenkoblet enhet, må du sørge for at Bluetooth er aktivert på enheten du vil bytte til.

Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til ConnectivityBluetoothPaired Devices.
Trykk på navnet på telefonen du vil koble til.
Hvis tilkoblingen lykkes, flyttes telefonens navn til toppen av listen over lagrede enheter.

Hvis du ikke finner den ønskede enheten på listen over lagrede enheter, kan du prøve å koble den sammen med bilen på nytt.