Deaktivere en-pedalskjøring

Bremsing med en-pedalskjøring kan deaktiveres eller aktiveres i innstillingene.

En-pedalskjøring åpner for regenerativ bremsing ved å slippe opp gasspedalen. Når funksjonen er slått av, vil ikke bremsene bli koblet inn når man slipper opp gasspedalen.

Du kan slå en-pedalskjøring på eller av i displayet, enten i innstillingene eller i hurtigkontrollene.

Tips

Automatisk krypekjøring

Ved å slå av en-pedalskjøring slår du også på automatisk krypekjøring. Det betyr at bilen kan bevege seg sakte uten at du bruker gasspedalen.

Når automatisk krypekjøring er aktiv, kan du sette det midlertidig på pause ved å trykke hardt på bremsepedalen til bilen har stoppet. Dette aktiverer autohold. Hvis du vil starte krypekjøring igjen, bare berører du gasspedalen lett.

Advarsel

Husk på bremsepedalen

Det er grenser for hvor stor bremsekraft man kan oppnå ved å slippe opp gasspedalen ved en-pedalskjøring. For kraftig bremsing må du bruke bremsepedalen.

Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til DrivingDriving dynamicsOne pedal drive.
Slå en-pedalskjøring på eller av.