Slå av automatisk bremsing ved rygging.

Den automatiske ryggebremsen kan slås av midlertidig i parkeringsvisningen.

Når den automatiske ryggebremsen er slått av, vil ikke bilen bremse for hindringer som detekteres like bak den. Hvis varsler om kryssende trafikk er slått på, kan bilen likevel gripe inn ved å bremse dersom den detekterer trafikk som nærmer seg bilens ryggebane.

Viktig

Endre innstillinger for førerstøtte

Sørg for at du forstått hvordan endringer i bilens innstillinger kan påvirke bilens atferd. Dette er spesielt viktig når det gjelder funksjoner som påvirker hvilket assistansenivå bilen kan gi.

I parkeringsvisningen, trykk på knappen RAB.

Knapp for automatisk ryggebrems
Den automatiske ryggebremsen slås midlertidig av.