Radio

Bruk den forhåndsinstallerte radioappen til å lytte til direkteoverført radio i bilen.

Koble sammen DAB- og FM-stasjoner

Sammenkobling av DAB og FM gjør at bilen automatisk velger det sterkeste signaler mellom DAB- og FM-kilder for sammenkoblede stasjoner. Bilen leveres med denne funksjonen aktivert, men du kan slå den av i radioappens innstillinger.

Meldinger over radio

Når du hører på radio, kan lyttingen bli avbrutt av meldinger. Disse meldingene kan være alarmer, advarsler, nyheter eller trafikkmeldinger, og ledsages av et varsel i displayet. Du kan stoppe meldingene og høre videre på radioen ved å avvise varselet.

Du kan velge hvilke radiomeldinger du vil høre i radioinnstillingene. Trykk på symbolet for innstillinger øverst i radioappen, og slå deretter meldinger på eller av. Som standard er alarmmeldinger slått på, men advarsler, nyheter og trafikkmeldinger er slått av.

Radiofavoritter

Du kan legge til stasjoner på listen din over radiofavoritter for raskere tilgang.

Tips

Du kan finne og laste ned andre radioapper via app-butikken.