Tastatur

Displayets tastatur kommer opp når du kan skrive tekst eller tall. Du kan tilpasse mange av tastaturets egenskaper i innstillingene.

Du kan bruke tastaturet på skjermen til å skrive tekst eller tall. For eksempel når du søker etter en destinasjon i navigasjonsappen eller oppgir passord for et wifi-nettverk.

Tastaturets layout kan endres etter hvilken type inndatafelt du skriver i.

Tastaturet støtter visse alternative måter å legge inn tekst på. Det gjelder:
  • Glidetasting
  • Tale til tekst
  • Håndskrift

Tips

Du kan laste ned andre tastaturer gjennom app-butikken i app-biblioteket.