Internettilkobling

Ved å koble bilen til internett får du tilgang til flere funksjoner og over-the-air-oppdateringer av programvare.
Bilen kan kobles til internett på flere ulike måter. Når bilen kan koble seg til internett på mer enn én måte, prioriterer den dem i følgende rekkefølge:
  • Wifi-nettverk
  • Mobilnettverk

Wifi

Du kan koble bilen til et wifi-nettverk for tilgang til internett. Bilen kan automatisk koble seg til nettverket når det er innenfor rekkevidde.

Mobilnettverk

Bilen har et innebygd modem for tilkobling til et mobilnettverk. Så lenge bilen har en aktiv avtale for mobilt internett og befinner seg i et område med nettilgang, kan den koble seg til internett. Kontakt et autorisert Volvo-verksted for å få informasjon om mobile tilkoblingstjenester for bilen.

Bilen støtter mobilnettverk opp til og med 5G. Hvilke mobilnettverkshastigheter som er tilgjengelige, avhenger av SIM-kortet som er installert i bilen.

Nb!

Vilkår og begrensninger for tilkobling til mobilnettverk

• Bilen må befinne seg i et område med signal fra et mobilnettverk.
  • Tjenester for mobiltilkobling må være aktive for regionen der bilen befinner seg.
  • Hindringer som bygninger, åser og fjell kan svekke eller blokkere mobilsignalet.

Innstillinger for internettilkobling

Du finner innstillingene for tilkoblinger på displayet.