Lydinnstillinger

Du kan endre og justere diverse lydalternativer i innstillingene.

Lydinnstillingene har to faner: lyd og volum

Lydfane

LydfokusDu kan velge mellom tre innstillinger for lydfokus: alle, fører og bak. Alle er standardinnstilling og fokuserer ikke lyden i noen bestemt retning. Det gir et nøytralt lydfokus hvor personene i for- og baksetene har den samme lydopplevelsen. Fører fokuserer lyden mot føreren, mens baksete fokuserer lyden mot baksetene.
QuantumLogic surroundQuantumLogic surround gir deg en opplevelse av surroundlyd. Du kan velge at QuantumLogic skal være lav, medium eller høy, eller slå den av.
EqualizerGå til equalizerinnstillingene i lydfanen ved å trykke på Equalizer. Du kan endre tonen til lyden i bilen med seks justeringsnivåer. Det er også fire EQ-forhåndsinnstillinger å velge mellom: dynamisk, myk, tale og egendefinert. Når egendefinert er valgt, kan du nullstille equalizerverdiene ved å trykke på Reset custom.

Volumfane

I denne fanen kan du justere volumet for følgende:
  • Media
  • Ringetone
  • Telefonsamtale
  • Taleassistent
  • Navigasjon
  • Varsler
  • Parkeringshjelp

Innstillingen for støykompensering justerer automatisk lydvolumet i bilen etter støynivået utenfor bilen. Du kan velge lavt, middels eller høyt kompensasjonsnivå, eller slå funksjonen av.

Du kan også slå lyder for displayberøring på eller av i denne fanen.