Apple CarPlay

Aktiver Apple CarPlay for å bruke iPhone trådløst via bilen.

Apple CarPlay gir deg en annen måte å bruke iPhone på via bilens grensesnitt. Du kan bruke visse kommunikasjons-, navigasjons- og medieapper på iPhone via hovedområdet i displayet og med talestyring.

Viktig

Husk å overholde alle lokale lover og regler om bruk av mobil mens du kjører.

Koble til en iPhone og start CarPlay

Koble en iPhone til bilen med Bluetooth og aktiver deretter Apple CarPlay via telefonen eller ved å åpne CarPlay-appen i bilens app-bibliotek.

Nb!

Wifi og Apple CarPlay kan ikke være på samtidig. Hvis wifi er på når du aktiverer CarPlay, vil bilen slå av wifi for deg. For å slå på wifi igjen må du koble iPhone fra CarPlay og gå til wifi-innstillingene.

CarPlay-visning

Du kan gå til CarPlay-visningen ved å trykke på CarPlay-widgeten i startvisningen eller ved å åpne CarPlay-appen i app-biblioteket. Når den er aktiv, dekker CarPlay-visningen hele displayets hovedområde. Bunnlinjen og statuslinjen vil imidlertid fortsatt alltid være synlige, i tilfelle du vil gå tilbake til bilens eget system.

Tips

Hvis du vil bruke Siri i stedet for bilens innebygde digitale assistent, må du trykke på og holde knappen for talestyring på rattet mens CarPlay er aktiv.