Bilens brukerprofiler

For å få en mer persontilpasset opplevelse, kan du sette opp brukerprofiler for forskjellige bilførere.

For å få tilgang til alle funksjonene i bilen, må du sette opp eierprofilen. Deretter kan du legge til førerprofiler for flere brukere. Individuelle brukerprofiler gir hver enkelt bilfører muligheten til å lagre persontilpassede innstillinger og justeringer som automatisk tas i bruk nå den aktuelle profilen velges.

ProfiltypeHvem bruker den?
EierDen permanente brukerprofilen for bilens eier.
GjestEn gjestebrukerprofil som er tilgjengelig for midlertidige brukere av bilen.
TilleggsførerOpptil fire tilleggsprofiler for personer som bruker bilen regelmessig.

Eieren har alle de administrative privilegiene, mens tilleggsførere har noen av dem. Gjesten kan gjøre visse justeringer, men denne profilens innstillinger nullstilles etter hver kjøresyklus.

Du finner profilinnstillingene i innstillingene. Der kan du gjøre følgende:
  • Bytte profil
  • Endre profilens navn
  • Legge til en konto for profilen din
  • Koble en nøkkel til profilen din
  • Slå på profillås
  • Se og endre innstillingene dine for personvern
  • Koble til mobilappen for bilen til bilen din
  • Fjerne profilen din

Nb!

Eieren kan også administrere andre profiler i profilinnstillingene deres.