Justere innstillinger for Pilot Assist

Du kan justere eller endre hvilke funksjoner som er slått på for Pilot Assist i innstillingene.

Pilot Assist omfatter flere funksjoner. Enkelte av disse kan slås på, slås av eller tilpasses i innstillingene. På denne måten kan du konfigurere Pilot Assist så den gir støttenivået du ønsker.

Innstillinger som kan justeres, er blant annet:
Steering assistVeileder rattbevegelsen for å plassere bilen korrekt i kjørefeltet.
Lane change assistGir styreassistanse ved filskifter. Tilgjengelige filskifter vises av bilen, men innledes av føreren.
Time interval to vehicle aheadJusterer ønsket tidsintervall til kjøretøyet foran. På denne måten kan du justere avstanden til kjøretøy foran deg.

Viktig

Endre innstillinger for førerstøtte

Sørg for at du forstått hvordan endringer i bilens innstillinger kan påvirke bilens atferd. Dette er spesielt viktig når det gjelder funksjoner som påvirker hvilket assistansenivå bilen kan gi.

Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til DrivingDriver support.
Tilpasse innstillinger for Pilot Assist. Pilot Assist må være valgt som standard førerstøttefunksjon for at innstillingene skal vises.