Bilapper

Alle appene i bilen vises i app-biblioteket.

Du kan gå til app-biblioteket ved å trykke på det tilhørende symbolet i bunnlinjen.

Symbol for app-bibliotek
Symbol for app-bibliotek

Appene i biblioteket vises i kronologisk rekkefølge, fra appen som ble installert først til appen som ble installert sist.

Enkelte apper er forhåndsinstallert, som Bluetooth media, Google Maps og Google Assistent. Du kan søke etter og laste ned nye apper via Google Play, som du har tilgang til gjennom app-biblioteket.