Rattkontroller

Rattet har flere knapper og kontrollflater. Noen av dem kontrollerer spesifikke funksjoner som hornet, mens andre kontrollerer visse innstillinger, justeringer og hva som vises i førerinformasjonsområdet.
Oversikt over rattkontroller
Oversikt over rattkontroller
  • Horn
  • Berøringsfølsomme knapper
  • Venstre hendel
  • Høyre hendel

Berøringsfølsomme knapper

Rattknapper og berøringsområder
Rattknapper og berøringsområder
Gjenoppta eller øke innstilt hastighet
Redusere innstilt hastighet
Veksle styrehjelp
Egendefinerbar knapp
Talestyring
Øke volum eller bekrefte
Senke volum eller avslå
Media: forrige eller spol tilbake
Media: neste eller spol forover

Funksjonene til disse knappene avhenger av situasjonen. De kontrollerer vanligvis det som vises i displayene.

Du kan stille inn den egendefinerbare knappen slik at den alltid er tilordnet en bestemt handling.

Interaksjon med de berøringsfølsomme knappene

Knappen på høyre side av rattet kontrollerer ofte det du ser på høyre side av førerinformasjonsområdet. Knappene på venstre side kontrollerer ofte det du ser på venstre side. Førerinformasjonsområdet i displayet viser vanligvis hvilken handling hver av sonene er tilordnet.

Du kan finne berøringsknappsonen du er ute etter ved å bevege fingeren din over knappene. Displayene reagerer og viser hva knappens tilordnede atferd eller handling er. Når ønsket funksjon vises, trykker du på knappen.