Tilpasning og innstillinger

Du kan tilpasse mange av bilens funksjoner og atferder i innstillingene.

Her finner du innstillingene

Innstillingene og justeringene er tilgjengelige på følgende steder:
  • Innstillingsfanen i displayet inneholder de fleste av bilens innstillinger og justeringer. For å få tilgang til den må du trykke på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings. Det er flere kategorier i fanen.
  • Enkelte visninger og bilapper har sine egne innstillingsseksjoner. Åpne appen eller visningen og se deg rundt for å finne tilgjengelige tilpasningsalternativer.
  • Bilens mobilapp har innstillinger knyttet til fjernstyrte og tilkoblede funksjoner.

Innstillingstyper

Bilens innstillinger gjelder på forskjellige måter avhengig av type. De fleste innstillingene er spesifikke for en brukerprofil, men noen gjelder alle brukere av bilen. Noen få innstillinger er bare tilgjengelige for justering når eierprofilen, som har administrative privilegier, er i bruk.

Tips

Tilpasset opplevelse

Sett opp brukerprofiler for alle førerne for å få en tilpasset opplevelse. Det er mange profilspesifikke innstillinger som brukes automatisk når du velger profilen din.

Enkelte innstillinger gjelder på ubestemt tid fra det øyeblikk du endrer dem, mens andre kan gjelde midlertidig, for eksempel til slutten av kjøreturen.