Justere sidespeilene

Før du begynner å kjøre, må du sørge for at sidespeilene justert slik at du har god sikt bakover.
Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til ControlsMirrors and wipersAdjust side mirrors.
Trykk på Adjust.
Visningen for justeringsinnstillinger vises.
Velg sidespeilet du vil justere.
Bruk knappene på rattet til å justere speilet som er valgt.

Tips

Felle sidespeilene ut og inn.

Du kan felle sidespeilene inn og ut i den samme visningen. Dette kan være nyttig når du parkerer eller kjører i trange områder.

For å felle inn begge speilene må du trykke på inn-/utfellingsknappen i visningen for justering av innstillinger.

Du feller ut speilene hver for seg. Velg sidespeilet du vil felle ut, i visningen av innstillinger for justeringer. Trykk rattknappen i den retningen du vil at speilet skal beveges.

Hvis du har felt inn sidespeilene, vil kjøring i en viss hastighet får dem til å felles ut igjen.