Justere styrefølelsen

Du kan justere rattmotstanden og kjørefølelsen i innstillingene.

Det finnes en rekke forhåndsdefinerte innstillinger for å kontrollere rattets følsomhet. Disse alternativene velges i displayet.

Nb!

Bilen har fartsavhengig rattmotstand i tillegg til den manuelt justerte styrefølelsen. Det betyr at bilen automatisk justerer rattmotstanden etter bilens hastighet, slik at du får bedre kontroll og økt stabilitet.
Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til DrivingDriving dynamicsSteering feel.
Velg en innstilling for styrefølelse.