Justere advarsler om avvik fra kjørefelt

Du kan justere advarslene om avvik fra kjørefelt i innstillingene.
De tilgjengelige alternativene er:
AudioBilen vil varsle om utilsiktet filskifte med en varsellyd.
HapticBilen vil varsle om utilsiktede avvik fra kjørefeltet med vibrasjoner i rattet.
OffHvis du slår varsler om avvik fra kjørefeltet av, går bilen tilbake til innstillingen med vibrasjoner etter hver kjøretur.

Viktig

Endre innstillinger for førerstøtte

Sørg for at du forstått hvordan endringer i bilens innstillinger kan påvirke bilens atferd. Dette er spesielt viktig når det gjelder funksjoner som påvirker hvilket assistansenivå bilen kan gi.

Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til DrivingSafety assistLane departure warning.
Velg en innstilling for advarsel om avvik fra kjørefelt.