Justere målhastigheten for Pilot Assist

Pilot Assist kan hjelpe deg å holde en fastsatt målhastighet. Du kan justere målhastigheten med rattknappene.

Når du kjører med aktiv Pilot Assist, kan du velge en målhastighet. Deretter tar bilen seg av akselerasjon og bremsing for å oppfylle målet samtidig som den tilpasser seg trafikken rundt bilen.

Du kan justere den innstilte hastigheten ved å trykke på justeringsknappene for innstilling av hastighet i kontrollområdet på venstre side av rattet.

Justeringshandlinger:
Trykk inn en gangJusterer grensen med 5 km/t eller 5 mph1.
Trykk inn og holdJuster den innstilte målhastigheten med 1 km/t eller 1 mph kontinuerlig ved å trykke inn og holde knappen.
Juster den innstilte fartsverdien med knappene og på rattet.

Den nyinnstilte målhastigheten vises ved siden av speedometeret.

Pilot Assists målhastighet og speedometer
  1. 1 Målhastigheten vil som standard øke i intervaller som er delelige med fem, som 25, 30 og 35.