Justere stemningstema

Stemningslyset i bilen kan gi behagelig belysning av kupeen. Det er flere fargetema å velge mellom sammen med tilhørende stemningslyder.
Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Quick controls.

Trykk på stemningssymbolet.

Stemningssymbol
Stemningsvisningen vises.

Velge tema

Velg et av fargetemaene nederst i stemningsvisningen eller velg Off for å bruke nøytralt statisk lys.

Tips

Selv om det ikke er valgt et aktivt tema, kan du likevel endre fargen til det nøytrale lyset. Det kan enten være hvitt eller passe sammen med fargen i kupeen. For å endre denne innstillingen, gå til ControlsLights and displays i innstillinger. Du kan lese mer om justering av kupélysene i en separat seksjon i denne veiledningen.

Justere lysstyrke

Trykk på symbolet for lysstyrke.

Symbol for lysstyrke
Juster lysstyrken etter eget ønske.

Slå på temalyd for stemning.

Trykk på lydsymbolet for å slå lyden på og av.

Lydsymbol

Nb!

Hvert stemningstema har sin egen lydsekvens. Stemningslyden er laget for å ikke forstyrre, og vil slå seg av midlertidig når du snakker på telefonen. Hvis du setter på musikk, vil den automatisk slå seg av. Den må da aktivt skrus på igjen i stemningsvisningen.